Din kurv

GÅ TIL KASSEN
Samlet pris
0,00 DKK
GÅ TIL KASSEN

Fortrydelsesret

Du har ret til at træde tilbage fra denne aftale uden begrundelse inden for 14 dage.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor du modtager varen.
For at udøve fortrydelsesretten skal du give meddelelse herom til

InspireRing ApS

Stenholtsvej 27
3480 Fredensborg
M: info@inspirering.dk
T: + 45 24 82 17 57

Du bedes benytte denne standard returformular, klik her.

Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender meddelelse om udøvelse af fortrydelsesretten, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

Hvis du udøver din fortrydelsesret i denne aftale, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, dog ikke eventuelle ekstra omkostninger som følge af eget valg af en anden leveringsform end den sædvanlige standardlevering, som vi tilbyder, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne.

Du skal returnere varerne eller aflevere dem til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor du har informeret os om udøvelsen af aftalens fortrydelsesret. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 14 dage.

Du skal selv afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varerne.

Du hæfter for eventuel forringelse af varernes værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, de fungerer på.

For at få fuld refundering for returvarer, skal varerne være helt ubrugte og kun prøvet på i samme omfang, som det ville være muligt i en fysisk butik. Enhver form for mærker og labels på varerne må ikke tages af. Alle varer skal tilbagesendes i original emballage.

Hvis du returnerer en brugt vare, som bærer synlige tegn på at være taget i brug, vil varen ikke længere kunne sælges i vores shop. Du vil derfor ikke længere have ret til fuld refundering. Vi fastsætter værdiforringelsen af varen.
dk
custom_text_newsletter-onepage-form-action-url
custom_text_newsletter-onepage-form-email-id