Din kurv

GÅ TIL KASSEN
Samlet pris
0,00 DKK
GÅ TIL KASSEN

Guldringe til kvinder – Enkle ringe i guld og sølv

Guldringe er et af tidens mest populære smykker. Kvinder i alle aldre bærer op til flere ringe på hver hånd, som en fast del af deres daglige accessorising.

Vi bruger smykker til at vise vores personlige stil og vores kant. Vi bruger smykker sågar til en vise en lille flig af, hvem vi er. Man siger, at klæder skaber folk. Det mener vi også, vores smykker gør.

I Inspirering ved vi, at et smykke ikke bare er at smykke. At en fingerring ikke bare er en fingerring. Derfor lægger vi kræfter i at designe og udforme hver eneste ring til perfektion.

Køb din guldring online her

Håndlavede guldringe: Kvalitet over kvantitet

Med Inspirerings guldringe går du aldrig på kompromis med kvaliteten. Alle vores fingerringe er lavet af enten ædelmetallet ruthenium, sølv eller guld.

Ringene belægges med 3 micron, i stedet for 1 micron. Micron er selve tykkelsen af legeringen på ringen. På godt dansk betyder det, at legeringen er tykkere end den typiske fingerring, og derfor mere holdbar og mindre sårbar over for slid.

Find din ringstørrelse her

Dansk designsmykker - designet til alle outfits

Inspirerings univers af fingerringe i guld og sølv er hverken begrænset af en bestemt smag eller situation. Ringenes design ligger i skæringspunktet af klassiske, feminine og rå. De er samtidig stilrene, men ikke kedelige.

Sortimentet består af både guldringe med ruthenium, sølvringe, og sølvringe med ruthenium.

Vores populære guldringe fås i to varianter: én med guld i midten og det mørke ædelmetal ruthenium rundt om, og én med ruthenium i midten og guld rundt om. Begge er lavet med en solid, massiv sølvkerne.

De smukke, brede guldringe er ikke som den farverige, stribede skjorte, du kun kan have på til dit ene par sorte bukser. Eller som dine behagelige hverdagssko, du desværre må udskifte, når du skal til rund fødselsdag.

Nej, vi har lagt mange tankekræfter i de enkelte ringe. De er derfor designet til at være universelle.

Se vores smukke udvalg af sølv- og guldringe

Ringe med spinner-effekt, to i én

I Inspirering laver vi både sølv- og guldringe til kvinder. Både vores sølv- og guldringe får du med en moderne spinner-effekt. Hver enkel ring er faktisk to ringe i én.

Den ene ringe er den indre del, der sidder fast på fingeren, den anden ring, sidder fast på den inderste del, men kan rotere.

Så du bedre kan se det for dig, har vi lavet en illustration af designet af vores to-i-én guldringe til kvinder:Køb ringen online til mors dag, morgengave, konfirmationsgave eller års-dag

Det kan være et minefelt at forsøge at købe smykker til sin elskede. Vi vil dog vove at påstå, at du aldrig går galt i byen med en enkel guldring af kvalitet. Derfor er det også en populær gave at give til én, du holder ekstra meget af.

Skulle uheldet dog alligevel være ude, kan du altid bytte ringen hos os. Vi sørger for en hurtig og gnidningsløs ombytning.

Med Inspirerings guldringe til kvinder får du

  • Smykker af høj kvalitet med 3 micron i stedet for 1

  • Fornuftige priser

  • Et gennemtænkt design

  • To fingerringe i én

  • Gratis levering

  • Smertefri ombytning

Halskæder lavet af ruthenium, sølv eller guld

Udover vores sortiment af elegante fingerringe har vi også en kollektion af speciallavede halskæder til den moderne kvinde. Inspireret af den smukke, kantede og rå blomst, burren, har vi designet en let og anderledes halskæde. 

Se vores kollektion af halskæder i guld, sølv og ruthenium
dk
custom_text_newsletter-onepage-form-action-url
custom_text_newsletter-onepage-form-email-id