Din kurv

GÅ TIL KASSEN
Samlet pris
0,00 DKK
GÅ TIL KASSEN

Håndlavede ringe du kan bruge hver dag

Det er blevet mere og mere populært at købe tøj, der passer til stort set alle begivenheder. Det skal kunne passe til både hverdagen, men også festen. Det er kollektioner, der er stilede, uden at være pompøse. Enkle uden at være kedelige. Det er blevet en måde at udtrykke sin interesse i at se godt ud, uden at man opsøger spotlyset. Det er den samme tankegang, vi har brugt, når vi har designet Inspirerings ringe. De er smukke, elegante og med en interessant spinner effekt, der betyder, at du får to ringe i en. Ringenes enkle design gør det let at sammensætte dem med størstedelen af din garderobe. 

Inspirerings ringe er ikke som det par sko, som du kun kan gå med til et bestemt outfit. De er universelle og kan gå til det meste.

Se vores udvalg af smukke ringe her.

Ringe for både dig og mig

Bryllupsringe og ringe i den dyre ende sælges på at være unikke og derfor også den eneste af sin art. Du køber ind til eksklusivitet. I den modsatte ende har du håndlavede ringe. Disse får professionel bearbejdelse, men er skabt til en større produktion, om end ikke at betegne det som masseproducerede. Inspirering er om at skabe tilknytning og et fællesskab, men stadig have en ring folk lige skal se en gang til. Du ser ofte grupper med venner, hvor flere af dem har Converse sko, blot i forskellige farver. Du ser det samme til koncerter, hvor flere koncertgængere har T-shirts på med bandets logo eller design i forskellige størrelser, farver og motiver. De behøver ikke at kende hinanden, men der er stadig en uskrevet forståelse om fællesskab. Man bærer rundt på noget, som andre også har og man ved, at det er af god kvalitet.Mere ædelmetal på fingrene

Når det gælder smykker, vælger Inspirering ikke at gå på kompromis med hverken kvalitet eller kvalifikationen, når det kommer til brug af ædelmetaller. Således finder du hele tre-micron guld, sølv eller rutheniumi i Inspirerings håndlavede ringe. Vi ser alt for ofte smykkesælgere, der kun har en eller blot en halv micron i deres ringe. Vi mener ikke, at dette giver et sandfærdigt billede af, hvad man køber. Derfor har alle vores ringe en tre-micron legering.


Hvad Inspirering kan tilbyde dig

  • Du kan vælge mellem seks forskellige ringe, der koster fra 495,- til 995,-.

  • Designet er en kerne af sølv. Ringen er omkranset af enten sølv, sølv med sten, ruthenium eller guld. Det er også muligt for dig at få en ruthenium- eller guldkerne.

  • Vi har gjort det nemt for dig at vælge og finde den rette størrelse, og så er det endda muligt at sende det retur, hvis ringen ikke passer. Du får gratis levering og produkter af høj kvalitet. Hvad mere kan man ønske sig?


Se vores udvalg af ringe her.

dk
custom_text_newsletter-onepage-form-action-url
custom_text_newsletter-onepage-form-email-id