Din kurv

GÅ TIL KASSEN
Samlet pris
0,00 DKK
GÅ TIL KASSEN

Halskæder til den moderne kvinde

Halskæder hvor man ikke får fingrene i klemme

Den er ikke tung. Den optager ikke meget plads. Selv med sin lille størrelse, er den iøjnefaldende og anderledes. Du mærker ikke dens vægt, men alligevel føles det som om, at den løfter dig. Enhver der har set Pretty Woman ved, hvad en halskæde kan gøre ved en kvinde, når den bliver båret som den skal. Det er den tanke der er lagt i Inspirerings halskæder der er designet efter den smukke burre plante..

Dermed ikke sagt, at alle kvinder kan bære alle halskæder. Men vi mener dog alligevel, at vi har designet et smykke, der skaber den perfekte balance til smykkebærerens udstråling, uanset hårtype, øjenfarve eller smil. Inspirerings Burre-halskæder er skabt til at gøre den smukke kvinde endnu smukkere.

Halskæderne er elegant designede efter blomsten, burre, der er en af de mange kurvblomster. Smykket er smukt dekoreret i en kugle, med tilbage-krummede kurveblade, der er med til at gøre halskæden behagelig at have på og ikke mindst dekorativ.

Tre typer halskæder til den moderne kvinde

Inspirerings Burre-designede halskæder er stilrene - om end komplekse. Vi mener det afspejler denne følelse, der kan findes hos den moderne kvinde. Et ønske om at have et feminint smykke, der samtidig udstråler noget kontrolleret vildskab. De er anderledes, men på afstand er de elegante og simple.

Disse er alle kvaliteter, vi mener alle kvinder skal have lov til at udtrykke gennem deres halskæder. Derfor finder du alle Inspirerings smykker i en prisklasse, hvor de fleste kan være med. Vi har halskæder til kvinder fra 895,00 DKK.

Derudover er der tre forskellige at vælge imellem. Har du for meget af en type, eller ganske enkelt nok, kan du supplere din beholdning med hals- og andre kæder i guld, sølv eller ruthenium. Hver især med sin unikke udstråling.

Mere end blot en halskæde

Hver gang du ser på dit smykke, skal du ikke bare være glad for smykket, men hele købsoplevelse. Derfor skal du heller ikke betale for levering, når du handler smykker til kvinden eller manden hos Inspirering. Derudover kan du uden problemer få ombyttet halskæde, hvis du hellere vil have en anden type metal, end det du har modtaget.

Tag din smukkeste kjole på med matchende sko og taske. Hæng en Inspirering halskæde om halsen, og lad verden blive fortryllet af din skønhed.

Inspirering halskæder til kvinder - Verden er din.

Se vores udvalg af halskæder her

dk
custom_text_newsletter-onepage-form-action-url
custom_text_newsletter-onepage-form-email-id